DEKORACIJE BALONIMA ZA 18-TI RODJENDAN

Napravite rođendan za pamćenje!! Budi specijalan i proslavi punoletstvo na originalan način.

 

Pripremate rođendansku proslavu i želite sjajan i nezaboravan ambijent za sebe i vaše goste? Razmišljate o balonima, svećama, cveću... ? Baloni su odličan izbor za dekoraciju rođendana. Dekoracije mogu biti elegantne, vesele, šarene... Izbor je na Vama. 

Mi imamo najkvalitetnije balone najpoznatijih svetskih proizvođača, posebno namenjenih za proslavu 18-tog rodjendana, a dekoraciju prilagođavamo u zavisnosti od prostora gde se organizuje rođendansko slavlje, vaših želja i mogućnosti.

Kada se okupi familija, prijatelji, i bliži i dalji rođacI, uz nasu pomoć proslavite vaš rodjendan na način koji ćete zauvek pamtiti jer će zaista uz nas biti sve drugačije. Proslavite ga u lepom okruženju, veselom društvu i prijatnom ambijentu koji je dekorisan našim balonima.

Dekoracija rođendana balonima može biti kako unutrašnja tako i spoljašnja. Ukoliko nemate ideju kako da dekorišete rodjendansku proslavu možete se posavetovati sa našim stručnim timom dekoratera i dobiti najbolje idejno rešenje kako da uveličate Vaš divan dan - rođendan!

Pogledajte ostale balone iz naše ponude

INFO

Balloons

EVENT TEAM

​Copyright © 2019 by

DEKORACIJA BALONIMA - BET | BEOGRAD

Creative concept & Design by NV

KONTAKT

Telefon: 

 +381 61 66 76 404

Adresa: 

Kumodraška 166

Tržni Centar BTC

11000 Beograd - Srbija

E-mail:

balonibet@gmail.com

Radno vreme

Svakim danom 9-20h

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle