top of page

Baloni za otvaranje

poslovnog prostora

baloni za proslave u firmama

Korporacijske žurke

Korporacijski baloni, baloni za korporacijske žurke, baloni za svečano otvaranje poslovnog prostora, baloni za event-e su poslednjih godina postali nezaobilazna dekoracija ovih dogadjaja, kako u svetu tako i kod nas.

Svaka kompanija koja uvažava svoje klijente, ali i zaposlene, jasno zna da su baloni dekoracija koja pozitivno utiče na raspoloženje kako zasposlenih tako i klijenata. Cilj svake korporacije bilo ona mala ili velika je da ovakvim događajima napravi prazničnu atmosferu, i jedina dekoracija koja uvek veseli sve prisutne su definitivno baloni. Ukoliko se osvrnemo i pogledamo slike zaposlenih ili drugih zvanica u kompanijama gde je organizovana proslava glavno mesto slikanja, uvek, je dekoracija sa balonima. Prema statistikama čak preko 80 posto fotografija je zabeleženo upravo na mestu gde se vide baloni.

korporacijski

Dekoracija balonima može biti kako unutrašnja (sale, dvorane, kancelarije, ulazi), tako i spoljašnja (izlog, glavni ulaz, prilaz, ukrašavanje celog objekta preko fasade i slično). Ukoliko nemate ideju kako da ostavite utisak na prvi pogled možete se posavetovati sa našim stručnim timom dekoratera i dobiti najbolje idejno rešenje kako da uveličate vašu proslavu.

Potrebno je istaći da balonima možete prikazati boje vaše komapanije ali možete napraviti i logo ili simbol karakterističan za određen korporativni događaj. Simbole, natpise, logo, imena, poruke mogu se napraviti korišćenjem kombinacije boja balona ali imajte u vidu da možete i štampati vaše natpise na balonima koje izaberete. Štampa na balonima je izuzetno originalna ideja i daje vam mogućnost da se kreativno izrazite dok će naš tim realizovati Vašu zamisao.

Do sada naša kompanija je već ukrasila bezbroj korporativnih događaja od otvaranja lokala do velikih proslava. Neka od imena kompanija sa kojima smo sarađivali su: Balkan Bet, Legend (Delta City), MaxBet, Gorenje, DeFacto, Cocofil accessories, Zeus (biohemijska laboratorija), Chips and Love, De Tox, Pertini, Extreme Intimo, Exclusive 3 i još mnogo drugih malih, srednjih, ali i velikih preduzeća.

Pogledajte ostale balone iz naše ponude

baloni sa helijumom (9).jpg

Rodjendanski baloni

stampa na balonima  (1).jpg

Baloni sa štampom

baloni sa helijumom (5).jpg

Baloni neobičnih oblika

asimetricni baloni - dekoracija - organs

Asimetrični baloni

bottom of page