top of page

DEKORACIJE BALONIMA ZA PRVI RODJENDAN

Prvi rođendan deteta je poseban i značajan događaj za celu porodicu. Prvi rođendan je malo bitniji za roditelje nego za slavljenika jer je dete još malo, ali napravite rođendan za pamćenje i na originalan način. Slavljenik se neće sećati svog prvog rođendana, ali fotografije i video snimci će vašem detetu dočarati njegov PRVI rođendan i celokupnu atmosferu.

 

Pitate se koga pozvati, kako dekorisati ambijent malom slavljeniku? Razmišljate o balonima, igračkama, slatkišima, cveću... ? Baloni su odličan izbor za dekoraciju prvog rođendana. Dekoracije mogu biti vesele, šarene ili elegantne.. Izbor je na Vama. 

Mi imamo najkvalitetnije balone najpoznatijih svetskih proizvođača, posebno namenjenih za proslavu PRVOG rodjendana, a dekoraciju prilagođavamo u zavisnosti od prostora gde se organizuje rođendansko slavlje, vaših želja i mogućnosti.

Kada se okupi familija, prijatelji, i bliži i dalji rođacI, uz nasu pomoć proslavite detetov rodjendan na način koji ćete zauvek pamtiti jer će zaista uz nas biti sve drugačije. Proslavite ga u lepom okruženju, veselom društvu i prijatnom ambijentu koji je dekorisan našim balonima.

Dekoracija rođendana balonima može biti kako unutrašnja tako i spoljašnja. Ukoliko nemate ideju kako da dekorišete rodjendansku proslavu možete se posavetovati sa našim stručnim timom dekoratera i dobiti najbolje idejno rešenje kako da uveličate detetov PRVI rođendan!

Pogledajte ostale balone iz naše ponude

balloons - dekoracija balonima.jpg

Baloni sa štampom

baloni (1).jpg

Baloni neobičnih oblika

asimetricni baloni - dekoracija - organs

Asimetrični baloni

bottom of page